Welcome to Portal Kampung Meru, Klang.

Search   in  

 Create an AccountHome | Submit News | Your Account | Content | Topics | Links | Downloads | Top 10  

Search



Random tajuk berita

e-Mail pilihan
[ e-Mail pilihan ]

·Dari email: Otak Kanan - Teknik Jepun Shichida Methods.
·e-Mail pilihan - Ubat dari sumber babi terdapat dipasaran Malaysia
·e-Mail pilihan - Peringatan Kepada yang suka melancong ke Thailand.

Menu
icon_dot.gif.gif Laman Utama
icon_dot.gif.gif HoomeStayKandungan Baru !
icon_dot.gif.gif Sejarah Meru
icon_dot.gif.gif Link

Cuaca
Terdapat masaalah dengan headlines dari site ini

User info
Selamat Datang, Anonymous
Nama
Katalaluan
(Daftar)
Keahlian:
Terbaru: Nurul_Ali
Baru hari ini: 0
Baru semalam: 0
Keseluruhan: 124

Orang Online:
Tetamu: 127
Ahli: 0
Jumlah: 127

Hits
Kami menerima
12322797
paparan halaman semenjak 27 Oktober 2007

  
Portal Kampung Meru, Klang.: Lain-lain

Cari pada Topik Ini:   
[ Kembali ke Halaman Depan | Pilih Topik Baru ]

FAM LANCAR FAM MYPAS 12 DISEMBER INI
Saturday, December 10 @ 14:28:56 UTC oleh kgmeru (824 kali dibaca)
Lain-lainPersatuan Bolasepak Malaysia (FAM) dengan kerjasama Persekutuan Bolasepak Antarabangsa (FIFA) mengumumkan sistem baharu pendaftaran pemain dan pegawai pasukan-pasukan Liga Malaysia serta ahli-ahli gabungan, FAM MyPAS akan dilancarkan mulai 12 Disember ini.

Objektif segera program yang diperkenalkan menerusi projek ‘FIFA Connect’ ini ialah bagi membantu dalam integrasi maklumat-maklumat pemain serta pegawai secara menyeluruh dan sistematik pasukan-pasukan yang akan bertanding dalam pertandingan kendalian FAM iaitu; Piala FAM, Piala Belia dan Piala Presiden.

(baca selanjutnya... | 1155 byte lagi | komen? | Nilai: 0)

Pembantu kedai di kedai bakeri
Monday, September 01 @ 16:34:08 UTC oleh kgmeru (5185 kali dibaca)
Lain-lainAnonymous menulis "Wanita
Warga Tempatan
Umur 20 ke atas
Ada Kenderaan Sendiri

Mesti lah Jujur, Amanah dan Berdisiplin
Pandai menggunakan mesin basuh, menggosok baju dan melipat baju

Gaji berdasarkan dengan pengalaman
Waktu kerja dari 9 pagi hingga 7 malam
Cuti hari Isnin
Boleh bekerja in Setia Alam

Berminat, sila telefon 018 328 3142. "

(komen? | Nilai: 0)

Baker Junior (Sepenuh masa/Sambilan)
Monday, September 01 @ 16:33:51 UTC oleh kgmeru (4466 kali dibaca)
Lain-lainAnonymous menulis "
Wanita
Warga Tempatan
Umur 20 ke atas

Mesti lah Jujur, Amanah dan Berdisiplin.
Ingin belajar membuat kek, biskut, dll.

Gaji berdasarkan dengan pengalaman
Waktu kerja dari 7 pagi hingga 3 petang
Cuti hari Isnin
Boleh bekerja in Setia Alam


Berminat, sila telefon 018 328 3142. 
"

(komen? | Nilai: 0)

Kerja kosong
Monday, September 01 @ 16:33:37 UTC oleh kgmeru (4310 kali dibaca)
Lain-lainAnonymous menulis "Kerja Kosong Storekeeper
Seranas Sdn.Bhd.
Alamat: Lot 4958, Batu 5 1/2,
Off jalan meru,
41050 klang.
Contact Mr.Alvin: 017-3758888

Kerja storekeeper
Menjaga pengeluaran barang store & kerja foreman.
Shift kerja 6am- 4pm atau 4pm-2am.
Seminggu satu hari off. 
Gaji: Rm 1000-1200
"

(komen? | Nilai: 0)

Pembantu Kedai Dobi Diperlukan Di Setia Alam
Monday, May 17 @ 20:36:49 UTC oleh kgmeru (4386 kali dibaca)
Lain-laintalibhz menulis "Wanita
Warga Tempatan
Umur 20 ke atas
Ada Kenderaan Sendiri

Mesti lah Jujur, Amanah dan Berdisiplin
Pandai menggunakan mesin basuh, menggosok baju dan melipat baju

Gaji RM650 sebulan
Waktu kerja dari 9 pagi hingga 7 malam
Cuti hari Sabtu"

(baca selanjutnya... | 481 byte lagi | komen? | Nilai: 0)

Projek baik pulih perumahan terbengkalai di Bandar Alam Perdana
Sunday, November 22 @ 08:01:54 UTC oleh kgmeru (8051 kali dibaca)
Lain-lainSPNB selesai 75 projek terbengkalai

Oleh Rafidah Mat Ruzki
fidahruzki@bharian.com.my

KUALA SELANGOR: Syarikat Perumahan Negara Berhad (SPNB) berjaya menyelesaikan 75 projek terbengkalai di seluruh negara membabitkan pembinaan 23,185 unit rumah.

Menteri Kewangan Kedua, Datuk Seri Ahmad Husni Hanadzlah, berkata bagi 2010 pula, Kerajaan Pusat memperuntukkan RM200 juta kepada SPNB untuk meneruskan projek sedemikian.

Ketika ini, katanya, syarikat milik penuh Menteri Kewangan Diperbadankan itu sudah mengambil alih 257 projek terbengkalai, termasuk pembinaan rumah kos rendah di Bandar Alam Perdana, dekat sini membabitkan 2,500 unit rumah
Note http://www.bharian.com.my/Current_News/BH/Sunday/Nasional/20091122010550/Article/index_html

(baca selanjutnya... | 1918 byte lagi | komen? | Nilai: 0)

Spammmmm!!!
Monday, November 10 @ 01:53:00 UTC oleh kgmeru (2457 kali dibaca)
Lain-lainSaya baru pasang perangkap spam kat web nie... blum tahu lg ok ker tak... kalau kat ruang comment nie anda nak komen, pastu tu kena tanya soalan sebelum nak post.. dia ler tu... jawap ler yang yang patut bila dia tanya... tak payah nak rasuah... tak jawap memang dia x bagi post ler... heheheh...

Kat ruangan add link sama gak.. 2 tempat tu ari-ari kena spam.. Soalan dia memang payah giler.. ikut stadard Math dgn sains sekolah rendah... dlm B.I ... Nie dia soalan bocor dia.. Answer the question to prove you are not a spam bot, but a human.... haaa jawap ler.....

(komen? | Nilai: 0)

  
Gallery stats
coppermine
 Albums: 13
 Pictures: 79
  · Views: 93818
  · Votes: 7421
  · Comments: 0

Bancian
Pandangan anda mengenai portal ini?

Ummmm, not bad
Cool
Terrific
The best one!
what the hell is this?



Keputusan
Bancian

Undi: 141
Komen: 0

Login
Nama

Katalaluan

Belum daftar akaun lagi? Anda boleh daftar di sini. Sebagai pengguna berdaftar anda mempunyai pelbagai keistimewaan.

Artikel lama
Belum ada apa-apa kandungan lagi.

Referers
1: https://www.blog2019..

Copyright © 2016 Portal Kampung Meru, Klang, Selangor Darul Ehsan. All rights reserved. 

Penafian:- Pihak pentadbiran webmaster www.kgmeru.com adalah tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman web ini. Sebarang maklum balas boleh disalurkan melalui email ke kgmeru@gmail.com
Paparan terbaik: 1024 x 768 dengan Internet Explorer
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Penjanaan halaman: 0.80 Saat